Appartement voor € 582.900

Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Bij het binnenkomen in het appartement, word je onmiddellijk verwelkomd door een ruime inkomhal die een stijlvolle eerste indruk maakt. Aan de linkerzijde is er een handige vestiairekast, perfect om jassen en schoenen op te bergen. Rechts bevindt zich een modern gastentoilet met een hangtoilet en een handenwasser uit natuursteen, een verfijnde touch die meteen de toon zet voor de rest van de woning.

Als je verder loopt, kom je in de werkelijk indrukwekkende woon- en eetkamer van maar liefst 70m². De ruimte is overweldigend licht dankzij de grote ramen die uitkijken op het balkon, gericht op het zuiden. Hier is het heerlijk vertoeven, of je nu geniet van de zon op het balkon of binnen zit met vrienden en familie. De open keuken sluit naadloos aan op de woonkamer. Het is een moderne, volledig ingerichte keuken met zowel boven- als onderkasten, en kwalitatieve toestellen zoals een Siemens vaatwasser, Whirlpool inductiekookplaat en oven, en een ingebouwde ijskast en diepvries van Siemens. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging waar je al je voorraad makkelijk kwijt kan.

Als je door de nachthal loopt, bereik je eerst een tweede berging die dienst doet als wasplaats. Verder in de hal vind je een tweede apart hangtoilet met handenwasser, ideaal voor gasten. Vervolgens kom je in de eerste slaapkamer, een ruime en lichte kamer van 3,90 bij 3,40 meter. Naast deze kamer ligt een moderne douchekamer, strak en stijlvol ingericht.
De hoofdslaapkamer is een echte eyecatcher met een afmeting van 3,90 bij 3,58 meter. Aansluitend is er een royale dressingruimte van 4,68 bij 2,60 meter, voorzien van voldoende opbergruimte voor kleding en accessoires. De ensuite badkamer is luxe ten top, met een grote inloopdouche en een dubbele lavabo, waar elke ochtend fris begint.

Tenslotte, als je naar het niveau -1 gaat, vind je een ruime kelder, inbegrepen in de verkoopprijs. Hier is voldoende ruimte voor extra opslag. Bij de ondergrondse autostaanplaats, die verplicht moet worden aangekocht, parkeer je veilig je auto. Indien gewenst, kan een tweede autostaanplaats worden aangekocht.

Overal in het appartement ligt een prachtige doorlopende parketvloer, behalve in de badkamers waar gekozen is voor onderhoudsvriendelijke materialen. Een prachtige zwarte stalen deur, een ontwerp van Philip V, scheidt de inkomhal van de woonkamer en geeft de ruimte een elegante, industriële touch. Dit instapklare appartement, met een gunstig EPC van 123kWh/m² per jaar (label B), is werkelijk een parel.

Woordje uitleg over deze unieke Residentie:
Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!
Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan en in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Eveneens is er in de ondergrondse garage een ruime wasplaats voor de wagen! Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.


 
2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
EPC: 123 kWh/m2/jaar
Bouwjaar: 1980
7.961 m² grondopp.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Thierry Leys
Tel.
GSM
E-mail

Bebouwing

Verdieping
6
Bouwjaar
1980
Algemene staat
Instapklaar
Huisdieren toegestaan
Ja
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Lift
Ja
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris

Financiële info

Prijs
€ 582.900
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.747,00

Comfort

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Videofoon
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
7.961 m²
Bewoonbare opp.
174 m²

Indeling

Verdieping 6

Inkomhal
2x Toilet
Woon- eetkamer
70 m²
Keuken
Berging
Nachthal
Wasplaats
2x Slaapkamer
2x Badkamer
Dressing
Terras

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen

EPC gegevens

EPC
123 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20240222-0003152102-RES-1
Label
epc waarde b

Downloads

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.