Appartement voor € 582.000

Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Wanneer je binnenstapt op de 11e verdieping van dit prachtige duplex appartement, word je meteen verwelkomd door een ruime inkomhal, afgewerkt met een schitterende marmeren vloer. Direct aan de linkerkant bevindt zich een modern gastentoilet met een stijlvolle handenwasser. Eveneens in de inkomhal een handige vestiairekast en een zeer ruime koele berging voor opslag. Vanuit de inkomhal zie je direct de woonkamer, keuken en het zuidelijk georiënteerde terras, waardoor er een overvloed aan natuurlijk licht binnenstroomt.

De woonkamer is een echte eyecatcher, met brede eiken parketplanken die warmte en elegantie toevoegen aan de ruimte. Hier geniet je van een open, ingerichte keuken met boven- en onderkasten, een prachtig granieten werkblad en een keukeneiland met spoeltafel en vaatwasser. De keuken biedt verder een dubbele spoeltafel, inductiekookplaat, oven en koelkast. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot het zonnige terras, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

Op de 12e verdieping kom je via de trap in een ruime nachthal die ook dienst kan doen als polyvalente ruimte of bureau. Deze verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, beide voorzien van airconditioning. De hoofdslaapkamer is direct verbonden met een dressing en een luxueus afgewerkte badkamer. De tweede slaapkamer is eveneens verbonden met een moderne douchekamer, die wordt gescheiden door een glazen schuifdeur in zwart smeedijzer.

De moderniteit van het appartement wordt benadrukt door de nieuw geplaatste airconditioning in beide slaapkamers en de woonkamer, een nieuwe marmeren vloer in de inkomhal, en nieuw aangebrachte parket in de woonruimtes. De badkamers zijn volledig vernieuwd en stralen moderne luxe uit.

Bovendien is het appartement bijzonder energiezuinig met een EPC-score van 77, wat overeenkomt met label A. De elektriciteitsinstallatie is conform de huidige normen.
Als extra is er een ondergrondse kelder van ongeveer 9m² inbegrepen, ideaal voor extra opslag. Een autostaanplaats is beschikbaar voor een vraagprijs van € 25.000,-. Dit duplex appartement is volledig instapklaar en biedt een uitzonderlijke woonervaring op een toplocatie.

Woordje uitleg over deze unieke Residentie:

Woordje uitleg over deze unieke Residentie:
Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!
Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan en in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Eveneens is er in de ondergrondse garage een ruime wasplaats voor de wagen! Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.
2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
EPC: 77 kWh/m2/jaar
Bouwjaar: 1980
7.961 m² grondopp.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Thierry Leys
Tel.
GSM
E-mail

Bebouwing

Verdieping
11
Bouwjaar
1980
Algemene staat
Instapklaar
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris

Financiële info

Prijs
€ 582.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.730,00

Comfort

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Videofoon
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
7.961 m²
Bewoonbare opp.
172 m²

Indeling

Verdieping 11

Inkomhal
Toilet
Woon- eetkamer
Keuken
Terras
26 m²
Berging

Verdieping 12

2x Slaapkamer
2x Badkamer
Wasplaats
Toilet
Bureau

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen

EPC gegevens

EPC
77 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20211121-0002496592-RES-1
Label
epc waarde a

Downloads

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.