Appartement voor € 685.000

Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Zeer ruim en licht appartement van 197m² + 32m² terras (Zuid georiënteerd) welke is afgewerkt met prachtige en duurzame materialen. Grondndplan te bekijken bij de geleverde foto’s.

Indeling: Ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekasten, gastentoilet met handenwasser. Berging/wasplaats. Zeer ruime woon- eetkamer met salongedeelte ( +/- 75m²). Gesloten eetkeuken (+/- 18m²) met boven- en onderkasten, dubbele spoeltafel, inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine, ijskast, oven en graniet werkblad. Ruim en zonnig terras uitgevend aan woonkamer en keuken. Nachthal. Hoofdslaapkamer met inloopdressing (+/- 41m²) en doorlopend naar de luxueuze badkamer op marmeren vloer. Tweede ruime slaapkamer (+/- 17m²). Voor deze logeerkamer is er eveneens een luxueuze tweede badkamer voorzien.

Inkomhal, woon-eetkamer, salongedeelte, nachthal en slaapkamers voorzien van een prachtige parketvloer (14mm dikte). Airco is eveneens voorzien op het appartement.

Een autostaanplaats is mogelijk om aan te kopen, dit aan € 25.000,-. Een ruime garagebox (voor 2 wagens achter elkaar) eveneens mogelijk om aan te kopen aan € 40.000,-.

Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!

Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan, in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.

Voor een goede begeleiding en ‘een eerste kennismaking’ raden wij u aan om contact te nemen met ons kantoor: Verlat Immobiliën nv, gsm 0495/531.627 (Dhr. Thierry Leys).
REEDS MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN DEZE UNIEKE RESIDENTIE.
 
2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
EPC: 146 kWh/m2/jaar
Bouwjaar: 1980
7.961 m² grondopp.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Thierry Leys
Tel.
GSM
E-mail

Bebouwing

Verdieping
7
Bouwjaar
1980
Algemene staat
Luxe afwerking
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Financiële info

Prijs
€ 685.000

Comfort

Beglazing
Dubbele
Keuken
Geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Aardgas
Ja
Airco
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
7.961 m²
Bewoonbare opp.
197 m²

Indeling

Verdieping 7

Inkomhal
Toilet
Wasplaats
Woon- eetkamer
75 m²
Keuken
18 m²
Terras
32 m²
Nachthal
Slaapkamer
41 m²
2x Badkamer
Slaapkamer
17 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

EPC gegevens

EPC
146 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20211004-0002472418-RES-1
Label
epc waarde b

Downloads

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.