Appartement

Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Verlat Immobiliën nv heeft als trouwe en zeer lange ervaring als makelaar in deze unieke Residentie een mooi aanbod van appartementen zowel te koop als te huur. Contacteer ons zeker mocht u interesse hebben in deze Residentie.
Voor een goede begeleiding en ‘een eerste kennismaking’ raden wij u aan om contact te nemen met ons kantoor, Verlat Immobiliën nv. U kan ons bereiken op 03/645.20.02 of 0495/531.627.

Deze Residentie Hertogenpark is gebouwd geworden in 1980 met reeds kwalitatief hoogwaardige materialen welke momenteel nog steeds zeer gunstig zijn op gebied van isolatie (zowel akoestisch als koude en warmte isolerende materialen).  M.a.w., al de appartementen in deze Residentie hebben een positief E-peil! Ook krijgt deze Residentie regelmatig een upgrading welke het gebouw ook tot in de perfectie houd.

Wat heeft deze unieke Residentie:
*Zowel 2/3 en 4 slaapkamerappartementen met terrassen. (Afhankelijk van de momenteel beschikbare appartementen, vraag hierachter)
*Ondergrondse kelders, autostaanplaatsen, garageboxen + wasplaats voor de wagen
*Gemeenschappelijke fietsenstallingen
*4 liften waarvan 1 verhuislift
*Camerabeveiliging

Belangrijk:
In deze unieke Residentie kan er worden genoten van een groot binnenzwembad en een sauna. Voor deze extra luxe betaalt enkel degene welke ervan gebruik maakt. Voor een reeds € 300,- per jaar (per appartement – niet per persoon) geniet men van deze luxueuze ontspanning.

Het gebouw beschikt over 4 gastenkamers welke u de mogelijkheid bieden om vrienden, familie of zakenrelaties bij u thuis uit te nodigen en laten overnachten in hun eigen aparte suite.

De veiligheid, de beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.
Bouwjaar: 1980

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Thierry Leys
Tel.
GSM
E-mail

Bebouwing

Bouwjaar
1980

Comfort

Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.