Villagrond 2890m² op absolute toplocatie

Grond

Epicialaan 4, 2970 's-Gravenwezel
Ref: 7052913
2890m2 grondopp.

Omschrijving

Zeer rustig en residentieel gelegen, nabij het kasteel van s-Gravenwezel. Deze bouwgrond heeft een perceelbreedte van 30 meter en een perceeldiepte van +/- 96 meter. Bestaande woning dient nog wel te worden afgebroken.
Positieve aspecten: zeer rustig gelegen, doch nabij centrum s-Gravenwezel en Schilde. Goede aansluiting met alle in- en uitvalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.
Bouwvoorschriften:
Het perceel is niet gelegen in een BPA, RUP of verkaveling. Men dient in dit geval rekening te houden met de inkleuring op het gewestplan, dat bepaalt dat dit perceel gelegen is in woonparkgebied.
Verder worden hierbij volgende richtlijnen gehanteerd:
- De totale bebouwbare oppervlakte (hoofd- en bijgebouwen) bedraagt maximaal 250 m² voor percelen t.e.m. 2.500 m² en maximum 10% van de perceeloppervlakte voor percelen groter dan 2.500 m². Voor de bebouwde oppervlakte wordt er gerekend met de dakoppervlakte met uitzondering van luifels tot maximum 1 meter. Luifels groter dan 1 meter worden volledig meegeteld.
- De totale verharde oppervlakte (incl. zwembad, grasdals, kiezels, ...) bedraagt maximaal 10% van de totale perceeloppervlakte. Luifels kleiner dan 1 meter die niet meegeteld zijn bij de bebouwde oppervlakte, moeten wel meegeteld worden bij de verharde oppervlakte.
- Hoofdgebouwen dienen op 5 meter van de zijdelingse perceelgrenzen ingeplant te worden, bijgebouwen en verhardingen op 3 meter.
- In de bouwvrije voortuinstrook (diepte 15m) worden geen constructies toegestaan, met uitzondering van de strikt noodzakelijke toegangen.
- een kroonlijsthoogte van maximaal 7 meter is toegestaan.
- Bouwdiepte: maximum 20 meter.
- Voor losstaande bijgebouwen wordt een maximum nokhoogte toegestaan van 4.5 m en op 3 m afstand van alle perceelsgrenzen (maximum 40m²).

Gelijkvloers

Fietsenberging
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woonpark
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op overeen te komen
Bebouwing open
Grond oppervlakte 2890 m²
Perceelbreedte 30 m
Perceeldiepte 96 m

Panden in de buurt