Appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruim terras

Appartement

Vordensteinstraat 3, 2900 Schoten
Ref: GK0664C
3 slaapkamers
2 badkamers
138m2 woonopp.
930m2 grondopp.
Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Appartement 138m² gelegen op de 1ste verdieping met 3 slaapkamers, dressing, 2 badkamers en een privatief terras van 43m² gelegen in een nieuw project op een toplocatie in het hartje van Schoten. Op 50 meter van het marktplein en nabij alle winkels, openbaar vervoer, enz…
           
Dit project zal voorzien zijn van 7 ruime luxueuze appartementen met mogelijkheden van 121m² tot 182m².  Aan al deze appartementen zullen er zeer ruime zonneterrassen voorzien worden met oppervlakten van maar liefst 34m² tot 88m²!!

*KOPEN AAN 6% BTW IPV 21%, het kan, vraag naar de info hierover.
                                                                                             
De eeuwenoude Schotense dorpswoningen op de hoek van de Gelmelenstraat en Vordensteinstraat krijgen opnieuw hun oorspronkelijke functie. Exclusief wonen op een historische locatie met zicht op monument Gelmelenhof en met de wekelijkse markt handig vlakbij? Het kan binnenkort ! De werken starten in juni 2022. De verkoop is exclusief gestart door Verlat Immobiliën nv medio januari 2022.

DEZE APPARTEMENTEN ZULLEN VOLLEDIG AFGEWERKT WORDEN MET HOOGWAARDIGE  MATARIALEN. De indeling en afwerking kan momenteel nog vrij bepaald worden door de koper indien deze uiteraard technisch uitvoerbaar zijn.

Woordje uitleg over dit uniek project:
Zijde Gelmelenstraat 81-83:
“Van de twee als dorpsgezicht beschermde woningen in de Gelmelenstraat 81-83 zullen we de charmante gevels in ere herstellen. Tot en met het buitenschrijnwerk zullen ze er straks net zo uitzien als toen ze destijds gebouwd werden. Zelfs de originele slagluiken worden opnieuw geplaatst. In de ramen komt uiteraard isolerend glas. Het nieuwe dak zal gelegd worden met Boomse pannen zoals nu. Het Agentschap Onroerend Erfgoed gaf gunstig advies over dit restauratieproject. Binnenin worden het pareltjes vol hedendaags comfort en dat op een historische locatie in het centrum.”

Zijde Vordensteinstraat 3:
Om de hoek in de Vordensteinstraat voorzien de bouwheer Van Gastel en architect Erik Block een volledige nieuwbouw met vijf appartementen. De totaal versleten en weinig waardevolle panden die er stonden, waren rijp voor de sloop, wat intussen gebeurd is met uiterste zorg voor de monumentale gevels. Tussen beide vrijstaande gebouwen komt de inrit naar de gezamenlijke ondergrondse parking voor acht auto’s en 28 fietsen.
 
“Het uitzicht van het volledig nieuwe gedeelte is bewust sober gehouden om niet in concurrentie te gaan met het historische gebouw van de Gelmelenstraat. De beschermde hoekwoning behoudt haar traditionele rode baksteen in de gevel. Voor het nieuwe stuk hebben we voor een niet-dominante lichte gevelsteen gekozen”, toont architect Erik Block op het ontwerp.

Verdieping 1

Badkamer 1
Badkamer 2
Dressing
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Terras 43 m²
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Beschermd pand? Nee
0
Vloerverwarming ja
Dressing ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Orientatie tuin ZW
Bouwjaar 2022
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 930 m²
Woonoppervlakte 138 m²
Verdieping 1
Aantal verdiepingen 2
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
E-peil 28

Panden in de buurt