Mooi, verzorgt appartement van 174m² + terras

Appartement

Desguinlei 90, 2018 Antwerpen (2018)
Ref: 7431888
3 slaapkamers
2 badkamers
174m2 woonopp.
EPC: 154 kWh/m2
Bouwjaar: 1980

Omschrijving

Ruim en zeer licht / zonnig appartement op de 13e verdieping met een mooi en vrij uitzicht over het Nachtegalenpark en de stad Antwerpen. Licht op te frissen.
Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Woonkamer en eetkamer van +/- 82m² op parket. Een volledig en mooie ingerichte Siematic keuken. Terras aan de woonkamer welke doorloopt langs de twee zijden van het appartement.
Berging/wasruimte, Nachthal met ingemaakte kasten. Hoofdslaapkamer met ingemaakte kast en rechtstreeks verbonden met de badkamer. Deze badkamer is ingericht met douche, ligbad, privatieve toilet en dubbel lavabo.
De 2e slaapkamer is eveneens verbonden met een privatieve doucheruimte. De 3e slaapkamer is momenteel in gebruik als bureelruimte maar kan evenwel ingericht worden als kinderkamer.
Ondergronds beschikt dit appartement over een ruime kelder van +/- 9m² (-1/nr18) en 1 autostaanplaats (nr 2/-1)welke in de prijs is begrepen.
Tevens een mogelijkheid om een bijkomende ondergrondse autostaanplaats aan te kopen (-1/ nr 3). Deze aan de prijs van euro 25.000,-.
Residentie Hertogenpark of hoe wonen resideren wordt!
Er kan worden genoten van een groot binnenzwembad en een sauna. Voor deze extra luxe betaalt enkel degene welke ervan gebruik maakt. Voor een reeds euro 300,- per jaar (per appartement niet per persoon) geniet men van deze luxueuze ontspanning. Het gebouw beschikt over 4 gastenkamers welke u de mogelijkheid bieden om vrienden, familie of zakenrelaties bij u thuis uit te nodigen en laten overnachten in hun eigen aparte suite.
De veiligheid, de beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.
Voor een goede begeleiding en een eerste kennismaking raden wij u aan om contact te nemen met ons kantoor: Verlat Immobiliën nv, Willem Ogierplaats 5 te 2000 Antwerpen, gsm 0495/531.627 met Dhr. Thierry Leys.

Gelijkvloers

Badkamer 1
Badkamer 2
Fietsenberging
Garage
Living 83 m²
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Wc1
Wc2
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
EPC n° UC2068609-1
EPC waarde 154 kWh/m²
154
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 2
Instapklaar ja
Bouwjaar 1980
Renovatiejaar 2009
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Woonoppervlakte 174 m²
Verdieping 13
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt