Appartement voor € 581.450

Vordensteinstraat 3, 2900 Schoten
Appartement 138m² gelegen op de 1ste verdieping met 3 slaapkamers, dressing, 2 badkamers en een privatief terras van 44m² gelegen in een nieuw project op een toplocatie in het hartje van Schoten. Op 50 meter van het marktplein en nabij alle winkels, openbaar vervoer, enz…
           
Dit project zal voorzien zijn van 7 ruime luxueuze appartementen met mogelijkheden van 121m² tot 182m².  Aan al deze appartementen zullen er zeer ruime zonneterrassen voorzien worden met oppervlakten van maar liefst 34m² tot 88m²!!

*KOPEN AAN 6% BTW IPV 21%, het kan, vraag naar de info hierover.
                                                                                             
De eeuwenoude Schotense dorpswoningen op de hoek van de Gelmelenstraat en Vordensteinstraat krijgen opnieuw hun oorspronkelijke functie. Exclusief wonen op een historische locatie met zicht op monument Gelmelenhof en met de wekelijkse markt handig vlakbij? Het kan binnenkort ! De werken starten in juni 2022. De verkoop is exclusief gestart door Verlat Immobiliën nv medio januari 2022.

DEZE APPARTEMENTEN ZULLEN VOLLEDIG AFGEWERKT WORDEN MET HOOGWAARDIGE  MATARIALEN. De indeling en afwerking kan momenteel nog vrij bepaald worden door de koper indien deze uiteraard technisch uitvoerbaar zijn.

Woordje uitleg over dit uniek project:
Zijde Gelmelenstraat 81-83:
“Van de twee als dorpsgezicht beschermde woningen in de Gelmelenstraat 81-83 zullen we de charmante gevels in ere herstellen. Tot en met het buitenschrijnwerk zullen ze er straks net zo uitzien als toen ze destijds gebouwd werden. Zelfs de originele slagluiken worden opnieuw geplaatst. In de ramen komt uiteraard isolerend glas. Het nieuwe dak zal gelegd worden met Boomse pannen zoals nu. Het Agentschap Onroerend Erfgoed gaf gunstig advies over dit restauratieproject. Binnenin worden het pareltjes vol hedendaags comfort en dat op een historische locatie in het centrum.”

Zijde Vordensteinstraat 3:
Om de hoek in de Vordensteinstraat voorzien de bouwheer Van Gastel en architect Erik Block een volledige nieuwbouw met vijf appartementen. De totaal versleten en weinig waardevolle panden die er stonden, waren rijp voor de sloop, wat intussen gebeurd is met uiterste zorg voor de monumentale gevels. Tussen beide vrijstaande gebouwen komt de inrit naar de gezamenlijke ondergrondse parking voor acht auto’s en 28 fietsen.
 
“Het uitzicht van het volledig nieuwe gedeelte is bewust sober gehouden om niet in concurrentie te gaan met het historische gebouw van de Gelmelenstraat. De beschermde hoekwoning behoudt haar traditionele rode baksteen in de gevel. Voor het nieuwe stuk hebben we voor een niet-dominante lichte gevelsteen gekozen”, toont architect Erik Block op het ontwerp.
3 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)
Bouwjaar: 2022
930 m² grondopp.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Thierry Leys
Tel.
+32 3 645 20 02
GSM
+32 495 53 16 27
E-mail
thierry.leys@verlat.be

Bebouwing

Verdieping
1
Bouwjaar
2022
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Financiële info

Prijs
€ 581.450

Comfort

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Vloerverwarming
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
930 m²
Bewoonbare opp.
138 m²

Indeling

Verdieping 1

3x Slaapkamer
2x Badkamer
Dressing
Terras
44 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

EPC gegevens

E peil
28

Downloads

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.