NIEUW PROJECT MET 7 RUIME LUXUEUZE APPARTEMENTEN

Gelmelenstraat 81-83, 2900 Schoten
Nieuw project op toplocatie in hartje Schoten, op 50 meter van het marktplein en nabij alle winkels, openbaar vervoer, enz … .

Dit project zal voorzien zijn van 7 ruime luxueuze appartementen met mogelijkheden van 121m² tot 182m². Aan al deze appartementen zullen er zeer ruime zonneterrassen voorzien worden met oppervlakten van maar liefst 34m² tot 88m²!!

KOPEN AAN 6% BTW IPV 21%, het kan, vraag naar de info hierover.

De eeuwenoude Schotense dorpswoningen op de hoek van de Gelmelenstraat en Vordensteinstraat krijgen opnieuw hun oorspronkelijke functie. Exclusief wonen op een historische locatie met zicht op monument Gelmelenhof en met de wekelijkse markt handig vlakbij? Het kan binnenkort ! De werken starten in juni 2022. De verkoop is exclusief gestart door Verlat Immobiliën nv medio januari 2022.

DEZE APPARTEMENTEN ZULLEN VOLLEDIG AFGEWERKT WORDEN MET HOOGWAARDIGE MATARIALEN. De indeling en afwerking kan momenteel nog vrij bepaald worden door de koper indien deze uiteraard technisch uitvoerbaar zijn.

Woordje uitleg over dit uniek project:
Zijde Gelmelenstraat 81-83:
“Van de twee als dorpsgezicht beschermde woningen in de Gelmelenstraat 81-83 zullen we de charmante gevels in ere herstellen. Tot en met het buitenschrijnwerk zullen ze er straks net zo uitzien als toen ze destijds gebouwd werden. Zelfs de originele slagluiken worden opnieuw geplaatst. In de ramen komt uiteraard isolerend glas. Het nieuwe dak zal gelegd worden met Boomse pannen zoals nu. Het Agentschap Onroerend Erfgoed gaf gunstig advies over dit restauratieproject. Binnenin worden het pareltjes vol hedendaags comfort en dat op een historische locatie in het centrum.”

Zijde Vordensteinstraat 3:
Om de hoek in de Vordensteinstraat voorzien de bouwheer Van Gastel en architect Erik Block een volledige nieuwbouw met vijf appartementen. De totaal versleten en weinig waardevolle panden die er stonden, waren rijp voor de sloop, wat intussen gebeurd is met uiterste zorg voor de monumentale gevels. Tussen beide vrijstaande gebouwen komt de inrit naar de gezamenlijke ondergrondse parking voor acht auto’s en 28 fietsen.

“Het uitzicht van het volledig nieuwe gedeelte is bewust sober gehouden om niet in concurrentie te gaan met het historische gebouw van de Gelmelenstraat. De beschermde hoekwoning behoudt haar traditionele rode baksteen in de gevel. Voor het nieuwe stuk hebben we voor een niet-dominante lichte gevelsteen gekozen”, toont architect Erik Block op het ontwerp.

Indeling

Gelijkvloers

Unit Type Prijs Slaapkamer(s) Oppervlakte  
Unit Type Appartement vanaf Prijs € 581.975 slaapkamer(s) 3
Terras 41,5 m²
Woonopp. 149 m²
Grondopp. 930 m²
Meer info
Unit Type Appartement vanaf Prijs € 739.212 slaapkamer(s) 3
Terras 83,7 m²
Woonopp. 182 m²
Grondopp. 930 m²
Meer info
Unit Type Appartement vanaf Prijs € 774.125 slaapkamer(s) 3
Terras 127 m²
Woonopp. 182 m²
Grondopp. 930 m²
Meer info

Verdieping 1

Unit Type Prijs Slaapkamer(s) Oppervlakte  
Unit Type Appartement vanaf Prijs € 499.550 slaapkamer(s) 2
Terras 33,6 m²
Woonopp. 121 m²
Grondopp. 930 m²
Meer info
Unit Type Appartement vanaf Prijs € 581.450 slaapkamer(s) 3
Terras 44 m²
Woonopp. 138 m²
Grondopp. 930 m²
Meer info
Unit Type Appartement slaapkamer(s) 3
Terras 43 m²
Woonopp. 138 m²
Grondopp. 930 m²

Verdieping 2

Unit Type Prijs Slaapkamer(s) Oppervlakte  
Unit Type Appartement slaapkamer(s) 3
Terras 88 m²
Woonopp. 166 m²
Grondopp. 930 m²

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.